Arkadaşına Tavsiye Et Sende Kazan

http://googlesohbet.blogspot.com/

Reklam Alanimiz Bize Reklam Verin ?



Msn iletisim ka2n@haydim.net Mail : ka2n@windowslive.com

27 Ocak 2008 Pazar

monster house cizgi film indir



Format: DivX - (DVD Rip)
Video Sıkıştırma: Dr. DivX
Framerate: 640 x 272, 23 fps
Dil: Türkçe Dublaj ve Orjinal (1 Ses Türkçe; Orjinal dilinde izlemek İçin 2. Sesi Seçin)
Ses Codec: Lame Mp3 64 kbps Cbr Joint Stereo
Toplam Dosya Boyutu : 700 MB
Tür: Animasyon / Macera / Komedi
Gösterim Tarihi: 4 Ağustos 2006
Yönetmen: Gil Kenan
Senaryo: Dan Harmon , Rob Schrab , Pamela Pettler
Müzik: Douglas Pipes , Steven Severin
Yapım: 2006, ABD , 91 dk.
Seslendirenler: Steve Buscemi (Nebbercracker) , Nick Cannon (Lister) , Maggie Gyllenhaal (Zee) , Jon Heder (Skull) , Kevin James (Landers) , Jason Lee (Bones) , Sam Lerner (Chowder) , Spencer Locke (Jenny)
Türkçe Seslendirenler: DJ: Burak Urans, Chowder: Ömer Can Duna, Jenny: Hazal Erdal, Nebbercracker: Erkan Taşdöğen, Zee: Berrak Kuş, Bones: Arda Aydın, Skull: Uğur Taşdemir, Landers: Sefa Zengin, Lister: Murat Şenol
Konusu: Çocuklukla ergenlik arasındaki o rahatsız döneme sıkışıp kalmış on iki yaşındaki DJ Walters'ın çok boş vakti vardır. Bu yüzden de, caddenin karşısındaki ihtiyar Nebbercracker'ın evinde bir tuhaflık olduğunu kafasına takmıştır. Köhne evin bahçesinde sürekli bir şeyler kaybolmaktadır: Basket topları, bisikletler, oyuncaklar ve evcil hayvanlar. Ayıca, Bayan Nebbercracker'a ne olduğunu da merak etmemek mümkün değildir.
Cadılar Bayramı arifesidir. DJ ile samimi arkadaşı Chowder, oynadıkları basket topu yaşlı adamın bahçesine kaçıp, gizemli bir şekilde evin içine çekilince, harabe eve bir gezi yapmak zorunda kalırlar. Evin yeni arkadaşları Jenny'yi yutmaya çalıştığını söylediklerinde bu korkmuş üçlüye kimse inanmaz. Artık gerekli araştırmayı yapmak üç çocuğa kalmıştır.
Nasihat almak için, gezegen üzerinde neler olup bittiğini anlayabileceğine inandıkları tek kişiye başvururlar: Skull adını verdikleri, 20'li yaşlarındaki tembel pizza şefi ve atari oyunları ustasına. Skull bir keresinde aynı makinede dört gün aralıksız oynamış; bu sırada tek bir çeyreklik, bir galon çikolatalı süt ve yetişkinler için bebek bezi kullanmıştır. Skull, çocuklara, "İnsan yapımı evlerin insan ruhu tarafından esir alındığını duymuştum" der.
Skull onlara evi çevresindeki her şeyi yutmaktan alıkoymanın tek yolunun kalbine darbe indirmek olduğunu söyler. Çocuklar bunun bodrumda sürekli olarak yanan kalorifer kazanı olduğunu tahmin ederler. Mükemmel gibi görünen bir plan yaparlar. Öncelikle, şişme bebek kılığında, içi soğutucu ilaçla dolu bir elektrikli süpürge hazırlarlar. Sonra bu yemi eve sunarlar. Böylece süpürgeyi yutan ev uykuya daldığında, çocuklar sessizce girip su silahlarıyla kazanı söndüreceklerdir.
Fakat, küçük planları suya düşer, ve ev onları caddeden aşağıya doğru kovalamaya başlar. Evet yanlış okumadınız, onları caddeden aşağıya doğru kovalar! Şimdi çocukların güçlerini tekrar birleştirerek, mahalleyi Cadılar Bayramı geçidi için güvenli bir yer hâline getirmeleri gerekmektedir.



Caps:




















Download Linkleri:

http://rapidshare.com/files/17337444...ouse.part1.rar
http://rapidshare.com/files/17333125...ouse.part2.rar
http://rapidshare.com/files/17328470...ouse.part3.rar
http://rapidshare.com/files/17322583...ouse.part4.rar
http://rapidshare.com/files/17315300...ouse.part5.rar
http://rapidshare.com/files/17307269...ouse.part6.rar
http://rapidshare.com/files/17295544...ouse.part7.rar

Hiç yorum yok:

Alt Reklam Alanimiz.





Msn iletisim ka2n@haydim.net Mail : ka2n@windowslive.com

.

Blog Arşivi