Arkadaşına Tavsiye Et Sende Kazan

http://googlesohbet.blogspot.com/

Reklam Alanimiz Bize Reklam Verin ?



Msn iletisim ka2n@haydim.net Mail : ka2n@windowslive.com

26 Ocak 2008 Cumartesi

isik hizinda internet quicknet turkiyede

TellCom QuickNet
TellCom QuickNet
QUiKNET Nedir?

QUiKNET, dünyanın en hızlı internet erişim teknolojisidir. QUiKNET ile artık Türkiye'de interneti ışık hızında kullanmak mümkün.

Mesela QUiKNET ile,
1,5 saatlik bir filmi sadece 1,5 dakikada indirebilir,
Sevdiğiniz şarkılarla dolu bir koca albümü saniyeler içinde yükleyebilirsiniz.

QUiKNET Niçin Işık Hızında ?

Çünkü, QUiKNET'in altyapısında fiber optik kablolar kullanılır. Fiber optik kablolar bakır kablolardan farklı olarak bilgiyi elektrikle değil, ışıkla aktarır. Böylece, daha fazla bilgiyi çok daha yüksek hızlarda kesintisiz olarak ulaştırır. Yeni internetiniz ışık hızında çalışır.

Avantajları
Ücretsiz kurulum
Ücretsiz aktivasyon
Ücretsiz modem*
İlk ücretsiz kullanım
Işık hızıyla 100 Mbps'e varan internet erişimi *Bağlantıyı sağlayan cihazı aboneliğiniz boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz.

TellCom QuickNet
TellCom QuickNet

TellCom Turkcell Grup şirketi ve yeni kullanıma sundukları bu alt yapı ile telekomdan daha yüksek bir seviyede giriş yapacak gibi gözüküyorlar. Açıkcası telekomun verdiği hızlar ile kıyaslandığında hem hız olsun hem fiyat olsun oldukça fark var aralarında...

VDSL olarak giriş yapacak diye tahmin etmeme rağmen güzel bir haber olarak nitelediğim bu bildirinin en üzücü yanı sadece bir kaç bölgede uygulamaya geçmiş olması Zaten uygulamanın geçtiği bölgelerde site bölgesi. Ataşehir nerdeyse tamamen siteler üzerine kurulu. Ve eskiden superOnline burada telekomdan önce kendi adsl sini satıyordu. Şimdi sanırım Turkcell grubu hatları değiştirerek telekomdan yukarı bir çıkış yapmak istiyor.

Hiç yorum yok:

Alt Reklam Alanimiz.





Msn iletisim ka2n@haydim.net Mail : ka2n@windowslive.com

.

Blog Arşivi